Byggföretag i Vänersborg

Hade tänkt informera er alla om ett byggföretag i Vänersborg som genomförde ett fantastiskt bra arbete för mig. Företaget heter Allbygg i Trestad AB och dem har arbetat inom detta yrket under en väldigt lång tid. Här snackar vi alltså gedigna och rutinerade snickare som verkligen under många år tid samlat på sig en bred kunskap inom alla tänkbara projekt. Vi anlitade detta byggföretaget för att vi ville renovera vår urgamla och trista altan, vi ville jätte gärna ha den klart inför sommaren och detta var något som dem inte hade några som helst problem med att fixa.

Efter lite gemensam planering och genomtänkande kring vad exakt som skulle göras så kom vi fram till en planlösning gällande vad allt skulle komma att kosta och hur lång tid exakt det skulle ta.

Beräkningen låg på fem arbetsdagar men Allbygg Trestad AB fick klart arbetet på bara fyra arbetsdagar vilket givetvis uppskattades något enormt.

Varför jag nu då rekommenderar dem är för att jag kände att denna byggfirman var unik på sitt sätt, detta var verkligen ett gäng motiverade och engagerade snickare som verkligen var taggade på att genomföra ett bra arbete, detta är något som man verkligen tycker är så ofattbart roligt då man ändå spenderar en hel del pengar på att dem skall genomföra detta arbetet.