Mur och puts i Södertälje

Ja vilken produktiv vecka jag har haft, har verkligen fått gjort alla sysslor som min flickvän bad mig om att göra. Har storstädat, tvättat fönster, handlat för två hela veckor och anlitade ett företag som erbjuder tjänster inom mur och puts i Södertälje. För övrigt, vilket företag det var som jag anlitade där, Rigma AB, otroligt trevliga och skickliga på var dem gjorde, kändes otroligt uppfriskande att få hem såna hantverkare som verkligen engagerade sig i detta projektet såpass mycket som dem gjorde.

Utöver det så har jag även skaffat mig ett gymkort och är riktigt taggad på att köra igång med träningen på riktigt igen efter mer eller mindre tre månaders uppehåll.

Nu när VM också börjar närma sig så har jag funderat mycket på att eventuellt anlita ett företag som kan renovera mitt vardagsrum i tid för just fotbolls VM, men det får vi se längre frma hur det avancerar sig.